WhatsApp Image 2021-05-10 at 17.06.39

48 hour pizza oven challenge

Workshop weekend Natuurlijk bouwen: Pizzaoven van kleigrond in 48 uur incl. camping voor het hele gezin!

In samenwerking met BijonsinBokhoven organiseren wij deze zomer de workshop Natuurlijk bouwen: Pizza oven van kleigrond in 48 uur.

Dit wordt een uitje voor de hele familie! Ga met ons de uitdaging aan om een pizzaoven van kleigrond te bouwen in 48 uur. Neem je partner of gezin mee naar de mooie minicamping van BijonsinBokhoven en tijdens de workshop geniet jouw partner van de rust, terwijl de kinderen heerlijk spelen op het mooie terrein waar van af alles te zien en te beleven is!

Tijdens het bouwproces leer de ins en outs van natuurlijk bouwen en het bouwen van een efficiënte pizzaoven in het bijzonder. Zodat je daarna bijvoorbeeld zelf in je eigen achtertuin er ook één kan maken. Gezamenlijk sluiten we het weekend af met een pizzaparty! Bak je eigen heerlijke en zelfgebakken pizza’s af in de zelfgebouwde oven.

Op het terrein is van alles te doen voor iedereen. Geniet samen van het boerenleven, help met het voeren van de kippen, struin door de moestuin en neem bij mooi weer een verfrissende duik in de maas of in het zwembad.

Het weekend start op vrijdag 9 juli, vanaf een uur of vier ben je van harte welkom. De workshop is verdeeld over de zaterdag en zondag.

Voor wie?
Voor iedereen die zin heeft in een leuk weekend en interesse heeft in Natuurlijk bouwen en pizzaovens. In de workshop leer je alle stappen die nodig zijn voor de bouw van een zeer efficiënte pizzaoven.

Waar?
BijonsinBokhoven

Wanneer?
9 tot 11 juli 2021

Wat kost het?
De prijs is € 250,- per deelnemer
(incl. kamperen met partner of gezin EN pizzaparty)
Tegen een kleine bijdrage is het mogelijk om een eenvoudige maaltijd of ontbijt te bestellen.

Uiteraard houden we rekening met de eventueel geldende maatregelen m.b.t. Covid-19

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.